Köpa Billiga Fotbollströjor|Fotbollströjor barn|Billiga matchtröjor fotboll|Fotbollströjor med tryck.

Hammarby ställde upp med följande lag:

Benny Lekström – Mats Solheim, Björn Paulsen, Marcus Degerlund, Neto Borges – Junior, Kennedy Bakircioglü, Rebin Asaad – Jiloan Hamad, Muamer Tankovic, Sander Svendsen

Bänken: Davor Blazevic, Imad Khalili, Abdul-Halik Hudu, Arnor Smarason, Kossounou Odilon, Pa Dibba, Dusan Jajic, Gershon Koffie, Leo Bengtsson

FD:s Magnus Österberg är på plats i Portugal och såg fram emot att se den brasilianske ytterbacken i första matchen.

”Neto Borges har gjort ett fint intryck. Hans offensiva kvaliteter, passningsspel och inlägg håller hög nivå, det blir intressant att se hur positionsspel och det defensiva arbetet ser ut i match”, skrev han i gårdagens träningsrapport.

Hammarby fick en mardrömsstart. Redan i den första minuten kom 1-0 för tjeckerna efter en fast situation. Benny Lekström, som vikarierade för Johan Wiland som är hemma i Stockholm, chanslös när markeringen var obefintlig.

Bara två minuter senare kom även 2-0. Marcus Degerlund drällde med bollen vilket straffade sig. Precis som vid 1-0 var det Jan Chramosta som slog till. Aj aj aj, Bajen, det här började inte bra.

Hammarby kom sedan in i matchen, men hade svårt att skapa några heta chanser. Inte konstigt dock att Jablonec var det bättre laget i dag då de faktiskt är mitt i säsong.

I den 22:a minuten kom Hammarby i ett fint kontringsläge. Jiloan Hamad drev bollen från egen planhalva och hade sedan både Tankovic och Svendsen att passa. Utanför straffområdet valde dock Hamad att gå på eget avslut, men skottet rakt på målvakten.

I den 29:e minuten var det nära 3-0, men Benny Lekström svarade för två jätteräddningar och därefter rensade Mats Solheim på mållinjen. Lite ängsligt i Bajens försvar. Andra räddningen av Lekström fenomenal.

Förutbestämt byte efter halvtimmen spelad. Ut med Junior, in med Gershon Koffie.

En seg första halvlek som inte bjöd på särskilt mycket. Två byten i paus för Hammarby. Ut med Marcus Degerlund och Sander Svendsen, in med provspelande ivorianen Kossonuonu Odilon (född 2001) och Pa Dibba.

Jättechans för Jablonec i den 56:e minuten då nyss nämnde Odilon helt feltajmade en glidtackling och tjeckerna kom till skott, men Lekström svarade för ny monsterräddning. Vilken match av Benny!

Dubbelbyte i 64:e minuten. Ut med Kennedy och Asaad, in med Dusan Jajic och Leo Bengtsson.

Bara två minuter senare kom reduceringen och det var just Bengtsson som slog till. Pa Dibba lirkade fram bollen till den offensiva ytterbacken Neto Borges som avslutade. Målvakten lämnade retur men inte bättre än att Bengtsson kunde dunka in returen.

Dubbelbyte för Bajen i 77:e minuten. Ut med Hamad och Tankovic, in med Smarason och Khalili.

Hammarby tryckte sedan på för en kvittering, men kom aldrig till de riktigt heta lägena och Jablonec vann med 2-1.

För mer nyheter om Fotbollskläder barn, vänligen fokusera på vår blogg.