Billiga Fotbollströjor|Fotbollskläder Barn|Billiga fotbollströjor på nätet

Köpa Billiga Fotbollströjor|Fotbollströjor barn|Billiga matchtröjor fotboll|Fotbollströjor med tryck.

barcelona fotbollströja barn Andradivisionslaget Ottawa Fury tog en seger över ett MLS-lag för andra året i rad, när USL-dräkten besegrade Toronto FC med 2-1 i det kanadensiska mästerskapet på tisdagen.

Målvecka 12 MLS Power Rankings

Mitt i ett hektiskt majschema valde Toronto att vila flera startande i tisdagens match i Ottawa, som var den första delen av semifinalomgången. MLS-klubben såg bekväm ut på TD Place-gräset under den första halvleken, och ett besittningsövertag ledde så småningom till matchens öppnande tack vare en trevlig ge-och-gå-sekvens mellan Jordan Hamilton och Benoit Cheyrou.

Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
35’ Mål 2016 #CanChamp MVP Benoit Cheyrou gör mål @OttawaFuryFC 0:1 @TorontoFC pic.twitter.com/yvyt2LZrKH

— Canada Soccer (@CanadaSoccerEN) 23 maj 2017
Fury vände dock på steken i andra halvlek, och värdarnas konstanta press tvingade fram några fula omsättningar och defensiva misstag av TFC. Fastklämd på sin egen planhalva och billiga fotbollströjor oförmögen att hantera en hörna från Ottawa, gav Toronto upp en straffspark som Ryan Williams lugnt slog förbi Clint Irwin i den 57:e minuten.