Billiga Fotbollströjor|Fotbollskläder Barn|Billiga fotbollströjor på nätet

Köpa Billiga Fotbollströjor|Fotbollströjor barn|Billiga matchtröjor fotboll|Fotbollströjor med tryck.

Henrik: Första halvlek var ju givetvis mer än godkänd med resultatet speglade ju inte riktigt matchbilden och 2-0 var definitivt i överkant. Den andra halvleken var hemsk att beskåda men innan man blir allt för negativ bör man påminna sig själv om hur backlinjen såg ut. Givetvis ska AIK klara av att prestera bättre än vad man gjorde men med Nyholm, Ekstrand, Jansson och sen även Pertan borta blev det ett tapp för mycket var känslan.

Johan: En match som inleddes ganska Sverige VM tröja 2018 barn låst och trevande men som öppnade upp sig ju längre den led. 2-0 ledningen kändes stabil i paus och med tanke på AIK:s starka defensiv under hela våren var känslan att det skulle till någonting alldeles extra för att man skulle tappa det. Men scenförändringen efter paus var total, och Gnagets defensiv havererade fullständigt. Om det var på grund av att Pertan tvingades gå av , någon slags okoncentration med ett uppehåll runt hörnet eller att Peking var riktigt bra vet jag inte. Det var hur som helst oerhört frustrerande att bevittna, och även om vi fick in kvitteringen är det med en sur eftersmak man kliver in i uppehållet.

Oskar: En match med både ett, två och tre Fotbollströjor VM 2018 ansikten. Första tjugofem minuterna tog vi och Norrköping ut varandra fullständigt och redan då luktade det kryss och 0-0 lång väg. När vi däremot lyckades bryta dödläget och gör två mål innan halvtid kändes det som att det var klappat och klart. Dessvärre så är känslan att även spelarna tog ut segern i förskott för de första tjugo minuterna i andra halvlek är de absolut sämsta vi presterat i årets allsvenska. Även om vi i slutändan löste en poäng tack vare Lindkvists drömmål så är tre insläppta mål på hemmaplan allt annat än godkänt.