Billiga Fotbollströjor|Fotbollskläder Barn|Billiga fotbollströjor på nätet

Köpa Billiga Fotbollströjor|Fotbollströjor barn|Billiga matchtröjor fotboll|Fotbollströjor med tryck.

Fotbollströja med eget namn barn vem förutspådde att Arsenal skulle dominera Tottenham under 90 minuter och köra ut bekväma 2-0-vinnare inför lördagens norra London-derby? att gå inom en poäng från sina rivaler i tabellen.

Två mål inom loppet av fem första halvleksminuter säkrade segern.Shkodran Mustafi gjorde 1-0 i den 36:e minuten med en välplacerad nick från Man of the Match Mesut Özils frispark. Tysken stod i centrum. av allt som Gunners gjorde och han spelade till och med en stor roll i det andra målet trots att han inte rörde bollen. Arsenal-fans har märkt hur playmakern hotade att springa in bakom Jan Vertonghen. Detta får Spurs-försvararen att få panik och dras ur position när Alexandre Lacazette springer in bakom honom. Fransmannen hittade sedan i sin tur Alexis Sanchez med krysset när chilenaren fördubblade Arsenals ledning.

Det kan tyckas vara en liten rörelse från Özil, men efter att en supporter upptäckt det, har det retweetats 700 gånger och det pratas om på sociala medier. Vad Özil gjorde innan Sanchez mål Kolla in det: Arsenal-fansen reagerar Och här är reaktionen från Arsenal-fansen : Beröm för ÖzilOzils förståelse av spelet är ganska otrolig och han visste precis vad han gjorde med sin rörelse innan målet. Och det var hans övergripande prestation – inklusive hans arbetstakt – som fick så mycket beröm från förståsigpåare efter matchen.” -kommentatorn Gary Neville sa under matchen.”Han har varit fantastisk idag. Han har satt en standard för sig själv i dag där han har spelat, arbetat och tillämpat sig själv.”

Samtidigt tillade Thierry Henry: ”Arsenal-truppens önskan är oöverträffad idag. Men Mesut Özil har varit fantastisk.” Jag pratar inte om när han har varit på bollen utan utanför bollen. Vad han har gjort, att hjälpa den bakre trean vid ett tillfälle och sedan fem sekunder efter att nästan ha hamnat i ett mot en-läge med Hugo Lloris .
” .Det ändrades på onsdagskvällen när Bogdan utsågs till startskottet liverpool barnkläder för Liverpools U23-lag mot Middlesbrough.