Billiga Fotbollströjor|Fotbollskläder Barn|Billiga fotbollströjor på nätet

Köpa Billiga Fotbollströjor|Fotbollströjor barn|Billiga matchtröjor fotboll|Fotbollströjor med tryck.

Fotbollströjor Barn Jose Mourinho vägrade att kritisera Marcos Rojo efter att han slapp ett nytt rött kort i Manchester Uniteds seger på Crystal Palace.

Rojo, lycklig att inte skickas ut för en tvåfotad utmaning på Everton-mittfältaren Idrissa Gueye tidigare i månaden, sprang med båda fötterna igen på den tidigare United-kantspilaren Wilfried Zaha på Selhurst Park.

Den 36: e minuten foul förtjänade bara ett gult kort från felbenägen domare Craig Pawson men snarare än att fördöma Rojo Mourinho lovordade försvararen.

”Han spelar fenomenalt”, betonade Mourinho. ”Han spelar riktigt bra. Han är en ren spelare, aggressiv, sin natur, argentinsk, känslomässig, men väldigt ren, jag kommenterade inte David Luiz på Fellaini, jag kommenterade inte Rose på Mkhitaryan och jag tänker inte kommentera också.”

Mourinho var överens om att United spelade sin bästa fotboll efter att James McArthur utjämnade i 66: e minuten.

”Vår bästa period var efter 1-1 och det är svårt”, förklarade han. ”I första halvlek kontrollerar vi, vi har inga problem, men det var bara kontroll. I andra halvlek efter deras mål var det inte kontroll, det gick för det, gå med kvalitet, med aggression, med risk, med passion och manchester united kläder barn jag tycker att spelarna förtjänade det målet. ”