Billiga Fotbollströjor|Fotbollskläder Barn|Billiga fotbollströjor på nätet

Köpa Billiga Fotbollströjor|Fotbollströjor barn|Billiga matchtröjor fotboll|Fotbollströjor med tryck.

Efter två raka bortasegrar var det under lördagkvällen dags för IFK Norrköping att ta emot nykomlingen Dalkurd. Dalkurd som i början av Allsvenskan imponerade när de besegrade haussade Östersund med 3-0. Efter det har det dock gått trögt och inför matchen mot Peking låg de sist i Allsvenskan.

Mardrömsstart för Peking
Att tabelläget ser ut som det gör syntes messi tröja barn definitivt inte i matchinledningen. Gästerna, med tre raka förluster i ryggen tog tag i spelet direkt och IFK stod och sov inledningsvis. I 8:e minuten satte Dalkurd också dit 1-0. Mittfältaren Rewan Amin slog en fin lång djupledsboll till Ferhad Ayaz, som blev fri och kunde placera in bollen bredvid Isak Pettersson som var långt ute och virrade. 1-0, efter riktigt dåligt försvarsarbete av IFK.

Dalkurds ledningsmål blev en väckarklocka för hemmalaget, som direkt gick fram och skapade en halvchans. Med ungefär en kvart spelad hade Peking en stor möjlighet när Simon Thern slog in bollen till David Moberg Karlsson som löpte in i boxen och sedan bröstade ned bollen till Kalle Holmberg. Anfallaren tog med sig bollen snyggt och avslutade i hörnet, men målvakten Sixten Mohlin gjorde en riktigt bra räddning. På returen dök Moberg Karlsson upp och slog in bollen, men han var offside och målet blev helt korrekt bortdömt.

Kvittering efter uppryckningen
Trots att det inte blev mål fortsatte IFK Norrköping trumma på. Underligt nog fick vi se ett helt annat lag efter Dalkurds mål. Peking tog tag i spelet, satte fart i anfallen och skapade chanser. Dock utan utdelning. Åtminstone inte förrän i den 33:e minuten. Då dribblade sig David Moberg Karlsson till ett skottläge. Han sköt sedan på handen på en bortaförsvarare. Domare Jonas Eriksson pekade direkt på straffpunkten och utan tvekan satte Kalle Holmberg dit bollen tvärsäkert intill stolpen.

Det var riktigt skönt att spelförbättringen efter 0-1-målet resulterade i en kvittering. Målet gav lite arbetsro och tålamod för IFK i fortsättningen av matchen. I 40:e minuten slog Gudmundur Thorarinsson in en perfekt djupledsboll till Kalle Holmberg som fick ett ypperligt volleyläge i straffområdet. Han valde dock, osjälviskt nog att spela ner den till David Moberg Karlsson som kom löpandes. Passningen var dock inte perfekt och målvakten hann före.

IFK Norrköping dominerade resten av halvleken och när domaren blåste för pausvila kändes det mycket underligt att de varit så utspelade första tio minuterna. Peking hade full kontroll på spelet och skapade många chanser efter det insläppta målet. Även om IFK var svaga inledningsvis får man ge en eloge till Dalkurd som imponerade med sitt possessionspel i början. De visade upp kvalitet i laget, även om IFK sammanlagt var det bättre laget i första halvlek.

Efter uppryckningen från Peking kändes läget positivt inför andra och med flera bra alternativ på bänken fanns det möjligheter för förändringar om det skulle visa sig nödvändigt.

Målkalaset i andra
I andra halvlek fortsatte Peking på den inslagna vägen, även om gästerna skapade ett par chanser och hade en del boll. I den 54:e minuten gjorde IFK Norrköping 2-1, efter att Isak Pettersson slagit en briljant långpassning till David Moberg Karlsson som stod och lurade på mittlinjen och direkt tog med sig bollen, transporterade den över hela planhalvan och avslutade perfekt, stenhårt i bortre hörnet. Ett mycket vackert mål och smått sensationellt med assist från målvakten. 2-1!

Med knappt timmen spelad fick Dalkurd frispark från kanten nära IFK:s mål. Ammar Ahmed slog in bollen bra till försvararen Kebba Ceesay, som helt omarkerad kunde hoppa upp och nicka in kvitteringen för Dalkurd. 2-2 och en riktigt tung smäll för Peking, som äntligen hade börjat få flytet med sig.

Efter gästernas kvittering blev det mycket kortpassningsspel utan att något av lagen kom någonstans. Det skedde inte mycket över huvud taget, förrän Linus Wahlqvist slog ett överlångt inlägg i 72:a minuten, som gick hela vägen till vänstra delen av straffområdet, där Gudi Thorarinsson laddade bössan och tryckte till direkt på volley, med en kanon rakt upp i krysset. Ett riktigt drömmål av islänningen. Ett mål som gav 3-2 till Peking.

Kort efter Gudis fantastiska mål vann han bollen långt upp i planen och gav sedan Simon Skrabb ett drömläge att sätta dit 4-2, men inhopparen tog lite för lång tid på sig och skottet täcktes av en försvarare. Finländaren fick dock en chans att revanschera sig när det blev en rörig situation i straffområdet efter att Arnor Sigurdsson och David Moberg Karlsson försökt göra mål och den studsade ut till Skrabb, som enkelt och resolut tryckte dit bollen med högerfoten in i mål. 4-2 och Skrabb blev liksom Kalle Holmberg målskytt för andra matchen i rad. Återigen var det i en konstig situation Simon hade näsa för mål och var påpasslig.

Viktig och stark seger
Efter det avgörande 4-2-målet spelade IFK mest av matchen. Det blev aldrig spännande igen och känslan var att Dalkurd hade gett upp. Peking spelade runt bollen utan att komma till några lägen, men det behövdes verkligen inte. Det räckte med att i lugn och ro spela runt bollen och vänta på domarens avblåsning. Det slutade också 4-2 och IFK Norrköping tog sin tredje raka seger.

Peking visade mycket styrka, stabilitet och kvalitet när de på ett bra sätt vände 1-0-underläge och öste in mål den här matchen. Trots en svag inledning och ett par insläppta mål var det en riktigt bra prestation av IFK Norrköping, mot ett Dalkurd som var klart bättre än tabelläget vittnar om.

Välkommen att följa vår blogg för att få mer nyheter om VM tröjor 2018.