Billiga Fotbollströjor|Fotbollskläder Barn|Billiga fotbollströjor på nätet

Köpa Billiga Fotbollströjor|Fotbollströjor barn|Billiga matchtröjor fotboll|Fotbollströjor med tryck.

juventus tröja ronaldo barn Det är lätt att förstå landets efterföljande steg mot en mer pragmatisk strategi. Brasilien behövde bara oavgjort från matchen mot Italien för att gå vidare till semifinal på grund av sin överlägsna målskillnad, och efter att Falcao hade gjort 2-2 mitt i andra halvlek, skulle de flesta tränare ha försökt att hålla käften.

Santana instruerade dock sin sida att leta efter en vinnare, men det var Italien som hittade en, där Paolo Rossi fullbordade sitt hattrick i den 74:e minuten för att lämna Brasiliens världscupdröm i spillror.

”Jag skulle hellre vinna när jag spelar bra än att förlora när jag spelar dåligt,” sa Santata trotsigt efteråt.

Guardiolas filosofi återspeglar Santanas. Han har aldrig spelat utan avsikten att försöka vinna, även när oavgjort är tillräckligt.

Det är en attityd som har fått katalanen att möta en del kritik, särskilt för att han misslyckades med att vinna Champions League under sin tid i München och City trots att han dominerade inhemska ligor.

”Varför ska vi spela för oavgjort när du kan spela fotbollströja med namn barn för en vinst?” sa han inför en seger i Napoli 2017, när några förståsigpåare predikade försiktighet på San Paolo.